Jeto.al

Spitali Salus ndodhet ne rrugen dytesore Tirane-Durres, 350 metra nga ”Casa Italia”. Tirane, Albania
Cel: +355 66 20 53 180
E-mail: info@salus.al
Web: www.salus.al
Rreth nesh
Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologji tё natyrёs mjeksore, kirurgjike dhe specialistike. Tё gjitha ndёrhyrjet kryhen nga mjekё italianё tё shoqёruar nga kolegё shqiptarё, duke pёrdorur teknikat operative mё tё sofistikuara dhe tё respektueshme pёr pacientin, duke pёrdorur instrumenta tё avancuar. Nё kёtё mёnyrё Salus i garanton pacientit njё rrugё diagnostikimi tё sigurtё dhe kurat mё efikase pёr çfarё do lloj patologjie tё hasur.
Sherbimet qe ofron

Okulistike

Ortopedi

Obstetrike-Gjinekologji

Fertiliteti

Fizioterapi

Endokrinologji

Kardiologji

Urologjia

Kirurgji e Pergjithshme

Kirurgji Vaskulare

ORL

Mjekësi Estetetike

Paketa Shendetësore

Laboratori

Farmacia

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Fabrizio Buzzi

Dr. Alberto Castellano

Dr. Alessandro Bardazzi

Dr. Alessandro Varini

Dr. Andrea Ederle

Dr. Andrea Palmieri

Dr. Antonio Aloisi

Dr. Antonio Giannotta

Dr. Cesare Romagnolo

Dr. Chiara Zanatta

 Filiale
Spitali Salus ndodhet ne rrugen dytesore Tirane-Durres, 350 metra nga ”Casa Italia”. Tirane, Albania