Jeto.al

Rr. Enriko Teliti NE Filatura Nr 2 ish Kombinati Tekstileve
Cel: +355 68 90 29 410
E-mail:  info@spitalipetlife.org
Web: www.spitalipetlife.org
Rreth nesh

Ne luajme.Ne flasim.Ne ndajme.Ne Spitalin Petlife ne Kombinat, ekziston nje lidhje e vecane midis kafshes dhe personit.Si pronare te kafsheve tona, ne e ndiejme kete gjithashtu.Si ju edhe ne duam kujdesin veterinar me te mire te mundeshem per miqte tane special.Dr.DImitris Kassandrinos ka edhe ai kafshet e veta shtepiake.Ai e vlereson menjehere personalitetin e tyre dhe I kupton nevojat e tyre.Kjo eshte arsyeja qe ne japim nje skeme hendetsor per kotelet ,kelyshet dhe kafshet e medha shtepiake ,te pershtatshme per moshen e tyre.Ne kryejme eksaminimet e mireqenies, pastrimin e dhembeve,vaxinimet, testin e paraziteve dhe sherbime te tjera veterinare kur kafshet jane te shendetshem dhe kur ato nuk jane ofrojme ekzaminime diagnostikuese, trajtime dhe kirurgji.Ne kemi nje farmaci tonen dhe nje laborator ekstensiv per te ndihmuar ne diagnosen e kafshes suaj.Udhehequr nga Dr.Kassandrinos, veterineret tane jane te mire edukuar dhe me experience.Mbi te gjitha, ato I duan kafshet.Ata jane te mbeshtetur nga nje staf I afte qe eshte miqesor dhe entuziast. Meso me shume rreth mjekeve dhe stafit tone.

Ju lutem ndaluni per te na pare neve apo per te na kontaktuar sot per te mesuar me shume mbi Spitalin Petlife dhe menyren se si neve ju japim kujdesin veteriner me te mire te mundeshem.

Sherbimet qe ofron

Kujdesi per kafshet e ujit

Kujdesi per kotelet

Hospitalizimi

Laboratori

Matja e pulsit

Stomatologjia

Kujdesi kritik

Produkte per kafshet

Kujdesi per kafshen e re

Kujdesi per kelyshet

Elektrokardiograma

Mikrocip

Radiografi

Manaxhimi i dhimbjes

Eutanazia

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Astrit Bimbashi

Dr. Redi Hoxhallari

Prof. Dr. Stefano Di Girolamo

Dr. Maurizzio Somma

Prof. Dr. Vito Maria Stolfi

Prof. Dr Manlio Schettini

Dr. Maria Lucia Congedo

 Filiale
Rr. Enriko Teliti NE Filatura Nr 2 ish Kombinati Tekstileve, Tirane, Albania