Jeto.al

Rruga Qemal Stafa 51, Tirana, Albania
Cel: +355 66 20 53 170
E-mail: info@otofon.al
Web: www.otofon.al
Rreth nesh
Objektivi i Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Permes profesionalizmit te bashkepuntoreve tane dhe zhvillimit te teknologjive te reja qe disponojme, ju mbeshtesim drejt nje rrugedalje per problemet e shkaktuara nga mos degjimi.Otofon eshte kompania lider ne montimin e aparateve te degjimit. Qendra Otofon gjendet ne Tirane ne adresen: Rr. Qemal Stafa Nr. 5(20m mbi Ambulancen Qendrore) Tirane. Hapsirat jane te pajisura me aparatura audiologjike me te zhvilluara dhe qe perdoren nga teknike audioproteiste sikurse dhe mjeke te specializuar ORL. Kjo ne menyre qe te sigurohet nje sherbim komplet e profesional. Ne qendren tone pervec ekzaminimeve audiologjike, vihen edhe aparate degjimi te cilisise se larte.
Sherbimet qe ofron

Otoskopia

Timpanometria/Refleksi stapedial

Vendosja e aparateve të degjimit të çdo game

Shërbimet audiometrike dhe audioprotezike

Marrja e masës së veshit në materiale të buta dhe të forta

Audiometria

Pajisja me otoprotector

Mirëmbajtja e aparateve të degjimit dhe të çdo aksesori

Pajisja me aksesorë shtesë për të përmirësuar dëgjimin tuaj

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Produktet

BELTONE TRU

BELTONE CHANGE

BELTONE ACCESS

BELTONE TURN

AKSESORE WIRELESS

TINNITUS (zhurma ne vesh)

BELTONE ORIGIN

 Filiale
Rr. Qemal Stafa Nr. 51 (20mbi Ambulancen Qendrore), Tirane Rr. Aleksander Goga (Perballe Spitalit Durres), Durres Bulevardi "Zogu i I" (Lagjia "Qemal Stafa" Prane ish Mapos), Shkoder