Jeto.al

Qendra Kristal Komuna Parisit Tirane, Albania
Cel: +355 66 20 42 659
E-mail: optika.roma@yahoo.com
Web: www.optikaroma.com
Rreth nesh
Optika Roma ofron sherbimet me te specializuara rreth permiresimit te shikimit. Prane Optika Romes mund te kryeni matje diotrie,fundus oculus dhe matje tensioni me nje cilesi te larte dhe me aparatura te fundit gjermane.Me opticien dhe optiometrist te specializuar ne Itali me eksperienc shume vjecare ju mund te gjeni zgjidhjen e problemeve me te veshtira te shikimit.
Sherbimet qe ofron

Keratokome

Shkolla e optikes

Vizita te specializuara per femije shkolle

Xhama speciale per kompiuter

Llojet e syzeve dhe te lenteve

Syze monofokale

Syze progresive

Syze bifokale

Syze speciale per ngarje makine

Syze te programuara ne meyre dixhitale

Syze fotokormatie

Syze te polarizuara

Syve dielli me numer

Lente kontakti mujore

Lente kontakti ditore

Lente kontakti tradicionale nje vjecare

Lente te forta per korigjime speciale

Lente me njyra me numer

Lente keratokon

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Ofertat

Oferte

 Filiale
Qendra Kristal Komuna Parisit, Tirane, Albania Rruga Hoxha Tasim, Tirane, Albania