Jeto.al

Bulevardi Zhan D'Ark; Kulla ; Apt 2/3; Tiranë, Albania
Cel:+355 68 47 11 010
E-mail: matrixmedicalcentre@yahoo.com
Web:http://www.matrixmedicalcentre.al/ 
Rreth nesh

Klinika Matrix Medical & Research Centre ju ofron shërbime në fushat e Obsetrike-Gjinekologjisë, Kirurgjisë plastike dhe estetike, egzaminimeve laboratorike. Krahas konsultave dhe procedurave të ndryshme per trajtimin e infertilitetit bashkeshortor, trajtimit te problemeve gjinekologjike, egzaminimeve obstetrikale , ndjekjes te sakte te shtatezanive, trajtimeve estetike , ndërhyrjeve kirurgjikale plastike, ne disponojmë edhe një laborator modern me cilesi dhe saktesi te larte, në të cilin mund të kryeni analiza klinike, biokimike, mikrobiologjike, hormonale, imunologjike.

Një staf i trajnuar dhe i përkushtuar mjekësor, i udhëhequr nga Dr. Eliona Demaliaj,P.hD, i përgjigjet çdo nevoje apo shqetësimi tuaj shëndetësor. Modernizimi në pajisje, eksperienca e gjatë dhe serioziteti, krahas ekipit të specializuar të mjekëve kryesisht staf italian, e bëjnë Matrix Medical & Research Centre klinikën që duhet të zgjidhni.

Sherbimet obstetrike

Ndjekje e shtatëzanise normale

Ndjekje e shtatëzanise me rrisk të lartë.

Ekzaminime ekografike gjatë shtatëzanisë

NIPT TEST

Bi TEST

Triple TEST

AMNIOCENTEZA

Ekzaminimet klinike, biokimike gjatë shtatëzanisë

Testet: STRESS dhe Non- STRESS Test

Testet: Kardiotokografia fetale

Sherbimet gjinekologjike

Vizitë gjinekologjike

Pap-testi

Kolposkopia

Eko abdominale dhe vaginale

Ekzaminime per tipizimin dhe diagnostikimin e HPV

Kontroll për kancerin në qafën e mitrës

Kontroll për kancerin e gjirit: Mamografi dhe Eko gjiri

Ndërprërje e vullnetshme e shtatëzanisë

Diagnozë dhe trajtim infertiliteti bashkëshortor

Proçedurat e fertilizimit In Vitro dhe teknikat e tjera të fekondimit të asistuar

Sherbimet në fushën e kirurgjisë estetike dhe plastike

Botoks

Modelimi i veshëve

Lifting i fytyrës

Kirurgji e rindërtimit të fytyrës

Trajtim i lëkurës me lazer

Zmadhimi i buzëve

Lipo-filling i fytyrës

Mikrodermabrazion

Rimodelim i hundës

Blefaroplasti

Mikrodermabrazion

Rimodelim i hundës

Blefaroplasti

Zmadhim dhe reduktim i gjoksit

Lifting i gjoksit

Reduktim i gjoksit tek meshkujt

Abdominoplasti

Liposuction

Lipo-filling i trupit

Zmadhimi gluteal

Lifting i krahëve

Lifting i pjesës së sipërme të kofshëve

Kirurgji e rikonstruktimit të trupit

Laboratori

Laboratori klinik: për diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve.

Laboratori biokimik: për kryerjen e analizave të gjakut e urines.

Laboratori mikrobiologjik: për t’ju ndihmuar në diagnostikimin e sëmundjeve të ndryshme infektive

Laboratori imunologjik: për të diagnostikuar çrregullimet e sistemit imun dhe imunodefiçenca të ndryshme.

Laboratori hormonal: ekzaminimi i nivelit hormonal të organizmit

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. ELIONA DEMALIAJ Ph.D

Dr. Fabio Fantozzi

 Filiale
Bulevardi Zhan D'Ark; Kulla ; Apt 2/3; Tiranë, Albania
 Orari
E hënë- e premte 08:00 - 20:00 E shtunë 08:00 - 13:00