Jeto.al

Rruga Dora D' Istria nr. 13 TIrane, Albania
Cel:+355 44520431
E-mail: rosinani@yahoo.com
Web: www.luismedicalcenter.com
Rreth nesh
Klinika LUIS MEDICAL CENTER 2 është një ndër klinikat më të mëdha kirurgjikale në fushen e ORL-së.Klinika ofron një gamë të gjërë ekzaminimesh të ndryshme. Ambjentet e klinikës zhvillohen në rreth 500 m katrore prej 2 katesh ku vendosen:- Recepsioni(Informacioni) - Holli - Laboratori mjekesor - Kabineti i ORL( ku bëhen konsultat dhe vizitat) - Blloku Operator (ku përfshihen 2 salla të mëdha operatore) - Blloku i zgjimit - Dhome e vecante VIP - Radiologji(CT-SCAN) - Kabineti Ortopedise - Kabineti I Pediatrisë - Dhomë sterilizimi - Dhomë për Prelevimin e GjakutNë klinike ju vijnë në ndihmë pacjenteve një ekip I specializuar profesorë,mjekë specialist ORL, Angiokirurg, Pediater, Ortoped, imazheristë, laborante, infermiere, sanitare.
Sherbimet qe ofron

SHERBIME ORL

SHERBIMI ANGIOKIRURGJI

SHERBIMI ANESTEZISE

SHERBIMI I PEDIATRISE

SHERBIME LABORATORIKE

SHERBIMI I ELEKTRONISTAGMOGRAFISE

SHERBIMI I ORTOPEDISE

SHERBIME IMAZHERIKE(CT-SCAN)

Operacionet qe ofron

Bajame dhe mish i huaj

Deformime te kercit te hundes

Operacioni i konkave te hundes me readiofrekuence

Kirurgjia endoskopike e hundes (polype, sinuse, tumour)

Operacione larynxi me radiofrekuence dhe mikrodebrator

Operacione ne vesh

Rinoplastika

Aurikuloplastika

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Besim Boci

Dr. Roven Sinani

Dr. Igli Zhilla

Dr. Uljana Panajoti

 Filiale
Rruga Dora D' Istria nr. 13, Tirane