Jeto.al

Adresa: Rruga Riza Cerova, Tirana, Albania
Cel: +355 69 60 20 311
E-mail: celialmiro@hotmail.com
Web: www.toti-gurakuqi.com
Rreth nesh
Klinika  Dentare“ Toti & Gurakuqi” eshte e para klinike dentare private e liҁensuar ne Shqiperi qe prej vitit 1992 nga themeluesi i saj Prof.Dr.Foto Toti.  Vit mbas viti klinika u rrit dhe u modernizua per te ardhur ne ditet e sotme akoma me e plotesuar si ne staf, ashtu edhe ne sherbime. Numri i pacienteve te trajtuar prane ketij institucioni shendetesor eshte me mijera dhe i kalon kufijte e Shqiperise.Respekti ndaj cilesise se sherbimeve qe iu ofrojme pacienteve tane te nderuar, ka qene dhe mbetet motivi kryesor i stafit tone te kualifikuar dhe perkushtuar. Te ofrosh perfeksionin ne ҁdo specialitet te Dentistrise, ne kushte sa me komode dhe sterile, ne nje afat kohor sa me te shkurter ,duke u dhene sadisfaksion maksimal pacienteve tane ,eshte sfida jone e perditshme.
Sherbimet qe ofron

EKZAMINIMI RADIOLOGJIK

TERAPIA

KIRURGJIA

ORTODONCIA

DENTISTRIA ESTETIKE

ORTOPEDIA

Foto galeria
1 3 22 19
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve.pdf
Lista e Mjekeve

DR.ALMIRO GURAKUQI

DR. CELIANA TOTI

DR. RAMIZ LUMA

DR. LAURA BUNECI

DR. STELA GAXHO

 Filiale
Kryqëzimi Bulevardit Zhan D’Ark, rruga “ Muhamet Gjollesha “, Nr. 87 Tirane, Albania
Pune te kryera