Jeto.al

Rruga Frosina Plaku, Tirana, Albania
Cel: +355 068 40 799 89
E-mail: info@vrionidental.com
Web: www.vrionidental.com
Rreth nesh
Klinika dentare Vrioni ,eshte hapur ne vitin 2004.Klinika u hap ne fillim me nje dhome pune ,dhe filloi te zgjerohej per te plotesuar kerkesat gjithnje ne rritje te pacienteve duke arritut ne gjendjen aktuale ,ku ofrohet sherbim me 5 dhoma pune foto62. Duke pare mangesite e sherbimit stomatologjik ne vend ,si dhe problematiken e krijuar per pacientet te cilet per te marre sherbime ne specialitete te ndryshme duhet te levizin nga klinika ne klinike ,jemi perpjekur te krijojme nje poliklinike e cila ofron te gjithe gamen e sherbimeve stomatologjike ,ku pacienti merr te gjitha sherbimet e nevojshme ne te gjitha specialitetet ,ne te njejtin vend nga nje staf profesionist. Jemi e para dhe e vetmja klinike dentare ne Shqiperi e cila qe nga viti 2007 ,ofron kryerjen e sherbime dentare me Sedacion. Jemi e para dhe vetmja klinike e cila ofron Hipnozen Mjekesore si menyre ndihmese per qetesimin e pacienteve . Ambientet e klinikes jane realizuar duke treguar kujdes per detajet ,e duke krijuar nje ambient clodhes ku nderthuret pastertia,ngjyrat,muzika ne sfond,lulet e shume detaje te tjera.
Sherbimet qe ofron

Egzaminim i plote diagnostikues

Stomatologjia Parandaluese

Diagnostikimi Radiologjik

Implantologji

Stomatologjia Konservative

Endodontia

Periodontologjia

Protetika

Pedodontia

Kirurgjia Orale

Stomatologjia Estetike

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr.Rasim Vrioni

Dr. Manjola Vrioni (Cergani)

 Filiale
Rruga "Frosina Plaku" Tek 21 Dhjetori, ndermjet Hotel Mondial dhe Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, 50 m. nga Unaza. Tirane, Albania