Jeto.al

Twin Towers, Kulla 2, Kati 0, Blvd. Dëshmorët e Kombit
Cel: +355 4 228 0 221
E-mail: info@klinikavivia.com
Web: www.klinikavivia.com
Rreth nesh
Klinika Vivia ka sjellë për herë të parë në Shqipëri fjalën e fundit të teknologjisë në funksion të dermo-estetikës. Vivia ofron një gamë të gjerë trajtimesh me laser dhe aparatura të tjera, të gjitha të aprovuara nga FDA(Agjensia e kontrollit të ushqimeve dhe ilaceve). Këto trajtime aplikohen nga mjekët dermatolog, kirurg plastik dhe fizioterapist me teknikat më të fundit në fushën e estetikes jokirurgjikale.
Sherbimet qe ofron

Fraxel

Thermage

Trajtim të akneve me isolaz

Botox

Mbushës kozmetik

Hollim me Zeltiq

Trajtim i djersitjes se tepert me Botox

Tërheqja e lekurës së barkut me Thermage

Tonifikimi i lëkurës me lazer

Heqje e tatuazheve me Med-lite

Mikro peeling

Trajtim i celulitit me LPG

Trajtimi i kapilarëve të dukshëm

Trajtim i strijave(plasaritjeve te lekures)

Programet e hollimit dhe tonifikimit

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Astrit Bimbashi

Dr. Redi Hoxhallari

Prof. Dr. Stefano Di Girolamo

Dr. Maurizzio Somma

Prof. Dr. Vito Maria Stolfi

Prof. Dr Manlio Schettini

Dr. Maria Lucia Congedo

 Filiale
Twin Towers, Kulla 2, Kati 0, Blvd. Dëshmorët e Kombit, Tirane, Albania