Jeto.al

Bulevardi: “Zhan D’ark”, Rruga “Fadil Rada”, Pallati i Rruga Urës, Në krah të ATSH-së, Tiranë, Albania
Cel: +355 68 23 96 287
E-mail: sadikhlala@gmail.com
E-mail: http://www.klinika-venis.com/
Rreth nesh
Klinika Mjekësore “VENIS” ndodhet rreth 600 metra larg nga qendra e Tiranës dhe vetëm 10 m larg nga Bulevardi ” Zhan D`Ark”.Një pike referimi e sigurtë për këmbësoret është Ura e Tabakëve e cila ndodhet ngjitur me Lulishten 1 Maj, Kaloni Urën e Tabakëve , rreth 100 metra më sipër është Gjykata e Apelit dhe 20m më sipër gjendet ATSH (Agjencia Telegrafike Shqiptare.)Klinika jonë është në krah të murit rrethues të ATSH-së ngjitur me Hotel Vila 60.
Sherbimet qe ofron

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

SHERBIM NUMER 1

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Stafi

Dr. Prove Prove

Dr. Prove Prove

Dr. Prove Prove

Dr. Prove Prove

 Filiale
Bulevardi: “Zhan D’ark”, Rruga “Fadil Rada”, Pallati i Rruga Urës, Në krah të ATSH-së, Tiranë, Albania