Jeto.al

Rruga “Jordan Misja”, Pallatet GENET-2, Tiranë, Albania
Cel: +355 69 97 69 207
E-mail: info@ohrimedical.com, ohrimedical@yahoo.com
Web: http://www.ohrimedical.com
Rreth nesh
Ohri Medical eshte nje klinike multifuksionale e cila ndodhet ne Tirane me mjek fizioterapist nga Maqedonia, me 12 shtreter dhe me nje staf profesional. 12 shtreter dhe me 2 turne, trajtime 1-2 ore kohezgjatje dhe me cmime te arsyeshme. Fizioterapisti nga maqedonia Idris Isa lindur me 10.03.1969. Diplomuar ne universitetin e Sarajevos Bosnje Hercegovine. Pervoje pune 17 vjet Spitali Ortopedik I Ohrit Maqedoni 5 vjet ne Frankfurt dhe Fulda Gjermani 2012 – 2014 Drejtues klinike prane rruges se Dibres Nga viti 2014 deri tani ne Kliniken Ohri Medical – Tirane Flet 6 gjuhe rrjedhshem
Diagnozat

Spondiliartroza

Gonartroza

Koxoartroza

Hernie Diskale

Lumboishialgji

Bursit

Periartrit

Pareza

Paraliza

Posttrauma

Probleme Muskulare

Kontraktime

Demtime Sportive

Skolioza

Kifoza

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Stafi

Dr. Idris Isa

 Filiale
Rruga “Jordan Misja”, Pallatet GENET-2, Tiranë, Albania