Jeto.al

Bulevardi Bajram Curri, Prane Qendres Tregtare ETC, Tiranë, Albania
Cel: +355 67 206 7377
E-mail: klinikanewlife@gmail.com
Web: www.klinikanewlife.al
Rreth nesh
Klinike Gjinekologjike-Obstetrike (Ndjekje shtatzanie), Andrologji, Kirurgji Plastike & Estetike, Proktologji, Angiologji, Laborator Diagnostikimi. Klinika "New Life", krahas sherbimeve te tjera, ofron mundesine per te bere ekografi 3D dhe 4D.
Sherbimet qe ofron

Ndjekje shtatzanie

Andrologji

Kirurgji Plastike & Estetike

Proktologji

Angiologji

Laborator Diagnostikimi

Ekografi 3D dhe 4D

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr Prove Prove

 Filiale
Bulevardi Bajram Curri, Prane Qendres Tregtare ETC, Tiranë, Albania, Tiranë, Albania