Jeto.al

Rruga Mikel Maruli, Unaze e re , Tirane
Cel:+355686524910
E-mail: klinikamegis@yahoo.com
Web: www.klinikamegis.com
Sherbimet qe ofron

KABINETI I KIRURGJISE

LABORATORI

KABINETI I PEDIATRISE

KABINETI IMAZHERISE

Kabineti I Gastrohepatologjise

KABINETI I FIZIOTERAPISE

KABINETI I GJINEKOLOGJISE

KABINETI I REUMATOLOGJISE

KABINETI I KIRURGJISE VASKULARE

Anatomopatolog

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Edmond Gashi

Dr. Lutfi Lisha

Dr. Meribane Keshi

Dr. Flora Spaho

Dr. Adrian Hoti

Dr. Raimonda Kameniku

Dr. Leart Berdica

Ergent Bushi

Dr. Erlin Kurti

Dr. Hajri Lusha

Dr. Giosia Di Saverio

 Filiale
Rruga Mikel Maruli, Unaze e re , Tirane