Jeto.al

Rruga "Dritan Hoxha", prane pallatit te sportit "Asllan Rusi", shkalla II, kati II, Tiranë, Albania
Cel: +355 68 20 00 622
E-mail: info@keit.al
Web: www.keit.al
Rreth nesh
Të nderuar miq, për herë të parë në Shqipëri prezantojmë një ekip kirurgjikal estetik italian, i cili kryen aktivitetin e tij në fushën e kirurgjisë estetike, plastike - rikostruktive si dhe mjekësisë estetike. Në qendër të vëmendjes tonë është, si gjithmonë, trupi, bukuria dhe aspekti fizik i çdo personi, në harmoni me atë që natyra na ka dhuruar. Kur shikojmë njeriun e sotëm, ndalemi shpesh vetëm tek veshja dhe jo tek personaliteti i tij. Ne preferojmë, kemi zgjedhur, të vështrojmë çdo individ dhe t’i dedikohemi përsosjes së bukurisë së tij duke respektuar personalitetin, dëshirat dhe aspiratat e secilit. KEIT® ka për zemër jo vetëm përmirësimin dhe perfeksionimin e detajeve, por mbi të gjitha, harmoninë e trupit të njeriut në tërësi. Zbukurojmë trupin, për t’i dhuruar akoma më tepër lumturi shpirtit, ky është qëllimi ynë, objektivi kryesor i KEIT®. Për këtë arsye, jemi kujdesur të vëmë në dispozicionin TUAJ, specialistë me përvojë dhjetëra vjeçare të dëshmuar, kompetencë aktuale dhe shije estetike, të cilët me humanizmin, seriozitetin dhe profesionalitetin e tyre, garantojnë rezultate optimale për çdo ndërhyrje kirurgjikale dhe trajtim mjekësor estetik. KEIT® – NE PËRKËDHELIM ËNDRRAT TUAJA!
Sherbimet qe ofron

Rimodelimi i hundës

Lifting i fytyrës

Zmadhimi i gjoksit

Ngritja e gjoksit

Liposkulptura

Lifting i kofshëve

Organet gjenitale

Rimodelimi i vitheve

Trapianti i flokëve

Qepallat, qeskat e syve

Rimodelimi i mjekrës

Zvogëlimi i gjoksit

Rimodelimi i krahëve

Rimodelimi i barkut

Rimodelimi i hundës

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Skerdilajd Faria, PhD

Dr. Luigi Massimo Di Maio

Prof. Dr. Alberto Barzi

Dr. Giulio Gherardini, PhD, MSc

 Filiale
Rruga "Dritan Hoxha", prane pallatit te sportit "Asllan Rusi", shkalla II, kati II, Tiranë, Albania