Jeto.al

Rr "Irfan Tomini" N.30/1, Tirane (Zona e njohur si "Pallati me shigjeta", prane karburant "Kastrati" ) Tirane, Albania
Cel: +355 68 20 20 175
E-mail: klinikaitaliane@gmail.com
Web: www.klinikaitaliane.al
Rreth nesh
E themeluar në vitin 2010 me synimin e qartë të krijimit të qendrave të ekselencës në Shqipëri në fushat e Okulistikës, Fertilizimit In Vitro, e Ortopedisë, “Klinika Italiane” ofron shërbime në mbi 12 departamente të ndryshme, nën asistencën e plotë të stafit të specializuar italiano-shqiptar. Humaniteti, profesionalizmi, ndjenja të larta të përgjegjësisë, investimi serioz, stafi i specializuar dhe përdorimi i teknologjive më bashkëkohore në fushën e mjekësisë kanë qenë themelet e drejtimit të Klinikës Italiane. Në një sipërfaqe mbi 2 000 m2 dhe me një investim në mbi 2.2 milion euro, Klinika Italiane ofron shërbimet e: Okulistikës, Obstetrikë-Gjinekologjisë, Ortopedisë, Fertilizimit In Vitro ( FIV), Fizioterapisë, Endokrinologji, Kardiologji, ORL, Kirurgji Vaskulare, Kirurgji e Përgjithshme, Kirurgji Plastike-Mjeksi Estetike. Nën drejtimin dhe asitencën e plotë të profesorit Italian Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza, që në ditët e para të hapjes së saj, Klinika Italiane shënoi të parin sukses në Republikën e Shqipërisë, atë të transplantit të kornesë. Në të gjithë ndërhyrjet e kryera në Klinikën Italiane nga viti 2010 e deri më tani, të gjithë pacientët kanë patur përmirësime të menjëhershme. Ndërkohë nën kujdesin e plotë të Prof. Bellezës, stafit italo-shqiptar në Klinikën Italiane kryen ndërhyrje të ndryshme, duke nisur nga korigjimi i problemve të syrit përmes teknikës së lazerit PRK deri në ndëryhrje kirurgjikale të glaukomës, kataraktit, vitro-retinës etj. Teknologjia dhe stafi i specializuar i Okulistikës në drejtimin dhe eksperiencën e Prof.Dr. Bellezza e shndërrojnë Klinikën Italiane në të vetmen qendër të ekselencës të okulistikës në Shqipëri e rajon.
Sherbimet qe ofron

Okulistike

Ortopedi

Obstetrike-Gjinekologji

Fertiliteti

Fizioterapi

Endokrinologji

Kardiologji

Urologjia

Kirurgji e Pergjithshme

Kirurgji Vaskulare

ORL

Mjekësi Estetetike

Paketa Shendetësore

Laboratori

Farmacia

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Astrit Bimbashi

Dr. Redi Hoxhallari

Prof. Dr. Stefano Di Girolamo

Dr. Maurizzio Somma

Prof. Dr. Vito Maria Stolfi

Prof. Dr Manlio Schettini

Dr. Maria Lucia Congedo

 Filiale
Rr "Irfan Tomini" N.30/1, Tirane (Zona e njohur si "Pallati me shigjeta", prane karburant "Kastrati" ) Tirane, Albania