Jeto.al

Rruga Kongresi i Manastirit, Tirana, Albania
Cel: +355 68 20 15 133
E-mail: info@dcikeda.com
Web: www.dcikeda.com
Rreth nesh
Klinika Ikeda u themelua Klinika Ikeda u themelua si një shoqeri me përgjegjësi të kufizuar në vitin 1999, dhe nisi aktivitetin si qendra e parë private diagnostike në Shqipëri, e specializuar në shërbimin e Bronkoskopisë. Ikeda është prezente në pjesën më të madhe të rajoneve të vendit. Perveç aftësive diagnostikuese, Ikeda ka investuar në ngritjen e kapaciteteve kuruese dhe në ditët e sotme kompania ka dy salla operacionesh, 11 shtretër për terapi intensive, dhe nje dhomë observimi me dy shtretër. Personeli i kompanisë vetëm në qendrën e Tiranës është i përbërë nga 76 mjekë prej të cilëve 36 punojnë me kohë të plotë dhe 40 me kohë të pjesëshme, si edhe 58 punonjës si staf mbështetës ku përfshihen infermierë, laborantë, farmaciste, sekretarë dhe administratë. Përveç Tiranës nëpër qendrat e tjera në rrethe kompania ka të punësuar 27 mjekë dhe 33 punonjës si staf mbështetës. Klinika Ikeda bashkëpunon me specialistët më të mirë të fushave të ndryshme dhe jo vetëm shqiptarë por edhe profesionistë të mirënjohur Italianë, Grekë, Turq, etj. Statusi si një prej klinikave të para private në vend dhe prania në staf e mjekëve të njohur kombëtarë dhe ndërkombëtarë i ka dhënë mundësi Ikeda-s të ndërtojë një emër të mirë jo vetëm në Tiranë por në vitet e fundit edhe nëpër rrethe. Kompania sot funksionon si një rrjet qendrash diagnostike me qendër në Tiranë dhe me degë në Babrru, Lushnje, Kuçovë, Korçë dhe Bilisht duke trajtuar mbi 50,000 pacientë në vit.
Sherbimet qe ofron

SHERBIMI I PNEUMOLOGJISE

SHERBIMI I DERMATOLOGJISE

SHERBIMI I GASTROENTEROLOGJISE

SHERBIMI I ANGIOLOGJISE

SHERBIMI I OKULISTIKES

SHERBIMI I ORL

SHERBIMI I ORTOPEDISE

REANIMACION

SHERBIMI I KARDIOLOGJISE

SHERBIMI I PSIKIATRISE

SHERBIMI LABORATORIK

SHERBIMI I UROLOGJISE

SHERBIMI I RHEUMATOLOGJISE

SHERBIMI I HEMATOLOGJISE

SHERBIMI I OKULISTIKES

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Astrit Bimbashi

Dr. Redi Hoxhallari

Prof. Dr. Stefano Di Girolamo

Dr. Maurizzio Somma

Prof. Dr. Vito Maria Stolfi

Prof. Dr Manlio Schettini

Dr. Maria Lucia Congedo

 Filiale
Klinika Ikeda Tirane Rr.”Kongresi i Manastirit”, Nr.19/3 Tirane - Shqiperi Tel: 042374404
Klinika Ikeda Lushnje L.”Xhevdet Nepravishta” Perballe Spitalit Shteteror Lushnje Tel: 035221698 ikedalushnje@dcikeda.com
Klinika Ikeda Kucove Lagjia “5 Qershori”, L.”llukan Prifti” Nr.9 Kucove Tel: 031122154 ikedakucove@dcikeda.com
Klinika Ikeda Bilisht Rr.”Et’hem Xhaci”, Nr.2 Bilisht Tel: 081123912 ikedabilisht@dcikeda.com
Klinika Ikeda Korce Rr.Stefan Kotelli, Pall. i ri perballe Sanatoriumit, Korce Tel: 082250229 ikedakorce@dcikeda.com
Klinika Ikeda Durres Spitali “ Durres International Hospital” Prane Stacionit te Trenit Tel : 052235053 spitalidurres@dcikeda.com