Jeto.al

Rruga "Hoxha Tahsim", Sheshi Shtraus Tiranë, Albania
Cel:+355 68 22 78 356
E-mail: agjikondi@yahoo.com
Web: https://www.facebook.com/181705378591166
Rreth nesh
Klinika Gjikondi trajton semundjet e veshkave ne pergjithesi, te te dyja sekset, ne vecanti diagnostikon dhe mjekon meshkujt e rinj me dhimbje urogenitale si dhe cregullimet seksuale qe shoqerojne keto semundje.
Sherbimet qe ofron

Diagnoze te semundjeve te veshkave ,te sistemit urinar (meshkuj,Femra)

Ekzaminime ne EKO dhe analiza te lengut prostatik

Ekzaminime te sistemit urogenital te meshkujve me probleme te dhimbjeve ,seksuale cregullime urinare etj(sidomos per moshat e reja ,seksualisht aktive)

Termo Masazh

Mjekime me seanca antibiotikesh dhe medikamente te tjera te kombinuara me seanca fizioterapeutike (termomasazh),,per semundjet kronike te prostates (meshkuj).

Mjekimi konservativ i Gureve ne veshka dhe kanale urinare (pa perdorimin e kirurgjise ose goditjeve me reze)

Injektim antibiotikesh

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr Arqile Gjikondi (Nefrolog -Internist)

 Filiale
Rruga "Hoxha Tahsim", Sheshi Shtraus Tiranë, Albania