Jeto.al

Rruga Myslym Shyri, 200 m pas Big Market
Cel: +355 69 20 30 537
E-mail: klinikafleming@yahoo.com
Rreth nesh
KLINIKA "FLEMING" ofron keto sherbime: 1.EKOGRAFI-OBSTETRIKALE 2.EKOGRAFI-GJINEKOLOGJIKE 3.ABORTE (ME ANESTEZI,TABLETA) 4.NDJEKJE SHTATEZENIE 5.PAP-TEST
Sherbimet qe ofron

EKOGRAFI-OBSTETRIKALE

EKOGRAFI-GJINEKOLOGJIKE

ABORTE (ME ANESTEZI,TABLETA)

NDJEKJE SHTATEZENIE

PAP-TEST

EKOGRAFI,VIZITA GJIRI

.VIZITA ,TRAJTIME TE SEMUNDJEVE SEKSUALISHT TE TRASMETUESHME (SST)

VIZITA per INFERTILITETIN FEMEROR & MASHKULLOR DHE IVF(IN VITRO FERTILIZATION)

VENDOSJE te SPIRALES (MIRENA,ME CU...)

MJEKIM HPV , KONDILOMA te jashtme&te brendshme, ne femra&meshkuj.

LABORATOR qe kryen te gjitha llojet e analizave dhe genetike si:tipizimi HPV ,sindroma Down. Biopsi

DERMATOLOGJI

PEDIATRI

KARDIOLOGJI +EKG

EKOGRAFI ABDOMINALE ,TIROIDE,TESTEVE

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr Liljana Koci

 Filiale
Rruga Myslym Shyri, pas Big Market 200m, Tirane