Jeto.al

Rr. Komuna e Parisit Pallati prej xhami, kati 2, Tirane
Cel: +355 68 27 68 008
E-mail: info@laser-al.com
Web: www.laser-al.com
Rreth nesh
Klinika Europiane e Syve eshte krijuar ne janar te vitit 2009 nga Dr. Kastriot Borici, I cili qe prej vitit 2005 pervec punes ne Stamboll, Turqi kryen vizita, nderhyrje me laser, dhe operacione me metodat me modern ne Shqiperi.
Sherbimet qe ofron

Vizite Okulistike

Glaukome

Kornea

Strabizem

Retina

Kirurgji Refraktive

Lente Kontakti

Operacionet qe ofron

Operacione Plastike Okulare

Strabizem (Shtremberim i syve)

Katarakt (Perde)

Glaukome (Tension i syrit)

Operacione te Retines

Keratoplasti

Tumoret e Syrit

Proteza Okulare

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr Kastriot Borici

 Filiale
Rr. Komuna e Parisit Pallati prej xhami, kati 2, Tirane