Jeto.al

Rruga “George W.Bush”, (perballe parlamentit), Tirane
Cel: +355 69 33 16 644
E-mail: klinika.diamant@gmail.com
Web: http://diamant.al
Rreth nesh
Nevojat e pacientit të vijnë te parat. Kujdesi pediatrik në kliniken tone ju bën të buzëqeshni. Ne ushtrojme profesionin per kontrolle per femijet, vaksinime, ekzaminime shkollore dhe sportive, natyrisht, vizita per të sëmurë. Ne do te jemi prane. pacienteve edhe ne vizita shtepie kur te jete e nevojshme.
Sherbimet qe ofron

EKOGRAFIA ABDOMINALE

EKOGRAFIA TRANSFONTANELARE

EKOGRAFIA E INDEVE TE BUTA

EKOGRAFIA E ARTIKULACIONEVE

EKOGRAFIA E TESTEVEk

EKO-COLOR-DOPPLER E VAZAVE TE GJAKUT

Ekzaminime klinike

Ekzaminime biokimike

Ekzaminime të urinës me mikroskop

PEDIATRI E PERGJITHSHME

PUERIKULTURË

NEONATOLOGJI

PEDIATRI ZHVILLIMI

NEFROLOGJI

PNEUMOLOGJI

KARDIOLOGJI

SEMUNDJE INFEKTIVE

GASTROENTEROLOGJI

ENDOKRINOLOGJI

HEMATOLOGJI

NEUROLOGJI

OTORINOLARINGOLOGJI

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Stafi

Diamant Shtiza

Nevila Shtino

Evisa Zhapa

Dritan Alushani

Sonila Tomori

Armand Shehu

Krenar Preza

Mirela Xhafa

Alketa Hoxha Qosja

Albert Koja

Virtut Velmishi

Sonila Borici

Juzela Shehu

Maks Basho

 Filiale
Rruga “George W.Bush”, (perballe parlamentit), Tirane