Jeto.al

Rruga "Bardhyl" Nr. 99/101 Pranë ish Galanterisë, TIRANË, Albania
Fax: +355 42 370 721
E-mail: info@bmc.al
Web: www.bmc.al/
Rreth nesh
Stafi ynë, me një eksperience 10 vjeçare në një praktike private mjekësore, duke punuar me cilësi e përkushtim, është i dedikuar maksimalisht në përkujdesjen për shëndetin e pacienteve. Komentet dhe sugjerimet e pacienteve reflektohen edhe ne ndryshimet që ne bëjmë në klinikë.
Sherbimet qe ofron

Gjinekologji

Radiologji

Endokrinologji

Gastrohepatologji

Fibro-Endoskopi

Laborator Mjeksor

Eko

Psikologji

Patologji

Neurologji

Hematologji

Kardiologji

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Klinika Blue medical center ka nje staf mjekesh profesioniste qe ploteson cdo sherbim te klinika jone ofron.

 Filiale
Rruga "Bardhyl" Nr. 99/101 Pranë ish Galanterisë, TIRANË