Jeto.al

Adresa: Rruga e Elbasanit Stacioni i Fundit i Autobusave, Sauk
Cel: +355 68 60 41 412
E-mail: info@klinika3yjet.al
Web: www.klinika3yjet.al
Rreth nesh
Klinika Mjekesore 3 Yjet funksionon qe prej viti 2008. Klinika eshte nje qender diagnostike me nje infrastrukture bashkekohore. Ne u ofrojme pacienteve tane egzaminime dhe trajtime mjekesore me cilesi te larte nga mjeke te perkushtuar dhe te kualifikuar brenda dhe jashte vendit, duke i mbeshtetur me aparatura te teknologjise se fundit. Kete perkushtim e reflekton rritja e vazhdueshme e numrit te pacienteve qe kontrollohen dhe trajtohen ne kliniken tone. Gjate kesaj periudhe klinika e mbeshtetur nga besueshmeria e pacienteve te saj ka shtuar numrin e kabineteve dhe stafit te mjekeve qe punojne prane saj.
Sherbimet qe ofron

Anatomopatologji

Dermatologji

Endokrinologji

Imazheri

Infeksionist

Kardiologji

Laborator Mjekesor

Neurologji

Obstetrike - Gjinekologji

ORL

Ortopedi

Pediatri

Pneumologji

Reumatologji

Stomatologji

Urologji

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Entela Qose

Dr. Blerina Mezini

Dr. Elmaz Eltari

Dr. Sulejman Mena

Dr. Pavllo Taka

Dr. Edmond Nica

Luljeta Hoxha

Dr. Florian Llabani

Dr.Klevis Thoma

Dr. Vasil Kuli

Dr. Gerond Husi

Dr. Uljana Panajoti

Dr. Diana Naco

Dr. Alma Miloti Kodheli

Dr. Rozana Çela

 Filiale
Rruga e Elbasanit Stacioni i Fundit i Autobusave, Sauk Tirane, Albania