Jeto.al

Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
Cel:  +355 67 40 40 805
E-mail:  info@petsandpartners.eu
Web: www.petsandpartners.eu
Rreth nesh
Imazhi i ri i Shqipërise si një vend me një zhvillim të shpejtë në Ballkanin Perendimor dhe BE, me një perspektive aspiruese për në Integrimin Europian, me reforma të shëndetshme dhe legjislacion te ri si dhe me nje profil të lartë zhvillimi në ekonomi, financë dhe zhvillim të qëndrueshëm po promovon vendin si figura drejtuese në rajon po ashtu edhe si qëndër e investimeve dhe mirëqënies ekonomike. Shifrat social-ekonomike që kanë një rritje të shpjejtë, janë të shoqëruara nga një fuqi blerëse e lartë dhe përfundimisht nga një ndryshim zakoni dhe culture drejt atyre të BE. Sensibilizimi për sa u përket kafshëve dhe mjedit nga sektori publik me aktivitetet integruese të BE dhe familjet të cilat përvetësojnë “një stil jete perëndimore” është rritur me një shpejtësi të madhe.Pets & Partners është një kompani udhëheqëse rajonale e krijuar në Shqipëri në shtator të 2010, duke u marrë me dy komponentë kryesorë, shërbimet veterinare dhe kujdesi ndaj shëndetit të kafshëve si edhe shërbimet konsulente në zhvillimin rural, zhvillimin e agrikulturës dhe gjënë e gjallë, sigurimin veterinar dhe ushqimor.
Sherbimet qe ofron

Parukeria e kafsheve

Rregjistrimi i kafshëve shtëpijake

Dyqani i dhuratave

Laboratori

Praktikë në komunitet

Stomatologjia

Kujdesi kritik

Produkte per kafshet

Pet Shop

Shërbimet në shtëpi

Taksi për kafshët

Pet Pharmacy

Kujdes kritik

Hospitalizimi

Shpendë dhe kafshë egzotike

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Prof. Dr. Piergiuseppe Bellezza

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Astrit Bimbashi

Dr. Redi Hoxhallari

Prof. Dr. Stefano Di Girolamo

Dr. Maurizzio Somma

Prof. Dr. Vito Maria Stolfi

Prof. Dr Manlio Schettini

Dr. Maria Lucia Congedo

 Filiale
Rruga e Elbasanit Tirana, Albania