Jeto.al

Rreth rrotullimi i Zogut te Zi Tiranë, Albania
Cel: +355 69 95 55 555
E-mail: grand.dentalhospital@gmail.com
Web: www.granddental.al
Rreth nesh
Spitali me i ri dentar ne Tirane Grand Dental, ne dispozicionin tuaj 24 ore ne dite, ne cdo dite te javes ofron per ju cilesine me te larte te sherbimit me paisje te teknologjise se fundit, me materiale konsumi cilesore, me nje staf te kualifikuar dhe miqesor. Ne kliniken tone perdoren pajisje e materiale bashkekohore, te cilat garantojne cilesi, jetegjatesi e siguri. Prane nesh do te gjeni te gjitha teknikat dhe metodat e specializuara te sherbimeve stomatologjike te cilat u japin zgjidhje problemeve te shendetit tuaj dentar. Pajisur me nje laborator dentar nga me modernet dhe aparatura radiografike dixhitale, teknologjine CAD/CAM, Grand Dental redukton kostot e trajtimeve dentare pa kompromentuar kualitetin e sherbimit duke ofruar keshtu cmimet me konkuruese.
Sherbimet qe ofron

Ekzaminim I plotë diagnostikues

Stomatologji parandaluese

Stomatologji estetike

Periodontologji

Zbardhim dhëmbësh

Ortodonci

Endodonti

Ortopedi

Kirurgji orale dhe maksilofaciale

Pedodonti

Implantologji

Turizmi Dentar

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Laboratori

IMAZH 3D

PANORAMEX

CEFALOMETRI

 Filiale
Rreth rrotullimi i Zogut te Zi Tiranë, Albania