Jeto.al

Rruga e Kavajes,Perballe me Pallatin me Shigjeta mbi BKT, 1001 Tirane, Albania
Cel: +355 69 48 11 367
E-mail: info@genius-diagnostics.al
Web: http://genius-diagnostics.al/
Rreth nesh

Jemi distributor paisjesh mjekesore/ laboratorike, kite, reagente dhe material konsumi, te fokusuar kryesisht ne fushat: Hematologji, Biokimi, Imunologji, Mikrobiologji etj.

Prej vitesh furnizojmë me paisje laboratorike, reagent dhe kite pjesën më të madhe të laboratorëve dhe spitaleve private dhe shtetërore në Shqipëri. Personeli ynë përbehet prej 15 punojësish, të cilët janë të kualifikuar dhe me shumë eksperiencë.

Shërbimi tjetër që Genius ofron është laboratori në të cilin kryhen të gjithë llojet e analizave laboratorike. Në këtë laborator përvec kontrolleve të brëndshme (IQC) që kryhen cdo ditë, kryhet kontrolli i jashtem (EQC) nga një kompani europiane cdo muaj.

Sherbimet qe ofron

Paisje Laboratorike

Kite, Reagent, Aksesorë Laboratorikë

Konsulta Teknike

Servis Aparaturave Laboratorike

Trajnim Personeli Për Paisjet dhe Reagentet

Kompanite Partnere

DIATRON

AMS

SNIBE

Liofilchem

Avantor

Cypress Diagnostics

Boditech Med Inc

Sherbimet Laboratorike

Analiza Biokimike

Analiza Imunologjike

Analiza Bakteriologjike

Teste Alergjike

Analiza Hematologjike

Analiza Hormonale

Analiza Klinike

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
 Filiale
Rruga e Kavajes,Perballe me Pallatin me Shigjeta mbi BKT, 1001 Tirane, Albania