Jeto.al

Bulevardi Zogu I, perballe Fakultetit te Shkencave te Natyres 1000, Tirane, Shqiperi
Cel:  +355 67 20 00 707
E-mail: info@florifarma.com
Web: www.florifarma.com
Rreth nesh
Shoqeria Florifarma u themelua me 11 – 10 – 1995, me seli ne Lezhe. Objekti i themelimit ishte blerje dhe shitje me shumice e produkteve farmaceutike pajisjeve mjekesore, higjeno sanitare, optike, dentare dhe veterinare. Nga viti 1995 deri ne vitin 2000 ushtron aktivitetin ne Lezhe si distributor rajonal dhe ne shtator te 1999 hap piken e dyte ne Tirane ku me pas ne janar te vitit pasardhes transferohet me seli ne Tirane, duke kaluar ne adresen edhe sot aktuale Bulevardi Zogu i Pare prane maternitetit Mbreteresha Geraldine. Florifarma tregeton aktualisht te gjitha barnat e rregjistruara ne Republiken e Shqiperise si dhe ato te prodhimit vendas. Prej vitit 2001 Florifarma eshte edhe importues i produkteve te vecanta farmaceutike nga kompani te ndryshme europiane. Florifarma eshte distributor ekskluziv rajonal per produktet per perkujdesjen e bebit NUK. Ne saje te pozicionit strategjik prane materiniteteve ne Lezhe dhe Tirane, Florifarma eshte e fokusuar ne produktet farmaceutike per kujdesin ndaj nenave te reja dhe femijeve. Importues i produkteve te vecanta nga IPSEN France – medikamente per Astellas Gjermani Ferring France
Produktet qe ofron

Scudotex

Albert Andre

John’s

Galenic

Vichy

Bioclin

Rilastil

Mustela

NUK

IPSEN

ASTELLAS

FERRING

DUA Logic

Minirin

Diclorapid

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
 Filiale
Bulevardi Zogu I, perballe Fakultetit te Shkencave te Natyres 1000, Tirane, Shqiperi