Jeto.al

RRUGA SULEJMAN DELVINA, SHESHI WILLSON, PRANE ZAJED CENTER (CIT).PALL. FATI 1. KUTIA POSTARE 1234, KATI 2 Tirane, Albania
Cel: +355 67 41 37 773
E-mail: info@fithealth.al
Web: www.fithealth.al
Rreth nesh

Ne jemi një grup mjekesh qe per here te pare ne Shqiperi vendosem të propozojme protokolle nutricioni.Kjo gje konsiston mbi ushqyerjen ne menyre te shëndetshme me ane të protokolleve të bazuar në teknikat me te fundit shkencore.

Kjo behet e mundur duke kryer një seri analizash laboratorike nga rezultati i te cileve përpilohet nje diete ushqimore e personalizuar.

Misoni i këtij saiti eshte ndërgjegjësimi per nje ushqyerje te shendetshme.

Sherbimet qe ofron

Teste të intolerancs ushqimore dhe ngarkesës së metaleve të rënda ( mineralograma) në fëmijë autikë

Intolerancat ushqimore

Deficitet e lindura enzimatike

Celiakia

Teste gjenetike për përcaktimin e predispozitave të lindura ndaj sëmundjeve të ndryshme

Imunoterapi (Vaksina E.P.D) për të gjithë alergenet e ajrit dhe ata ushqimore

Të gjitha testet laboratorike (klinike, biokimike, mikrobiologjike & gistopatologjike)

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr Albana Daka

 Filiale
RRUGA SULEJMAN DELVINA, SHESHI WILLSON, PRANE ZAJED CENTER (CIT).PALL. FATI 1. KUTIA POSTARE 1234, KATI 2 Tirane, Albania