Jeto.al

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
Cel:  +355 4 450 4724
E-mail: info@farma-net.com
Web: www.farma-net.com
Rreth nesh
Objektivi Objektivi kryesor i kompanisë është shërbimi gjithëpërfshirës i farmacisë me investime të vazhdueshme në burimet njerëzore dhe në masat teknike. Kompania ka si synim bashkëpunimet afatgjata me partnerë të tjerë farmaceutikë. Farma Net Albania është në shërbim të përditshëm të rreth 400 farmacive me një kapacitet rreth 20 automjete. Farma Net Albania qarkullon dhe tregton mbi 7000 artikuj të ndryshëm, të cilat shpërndahen në rrjetin farmaceutik.Funksionaliteti Kompania funksionon dhe operon në treg në bazë të ligjeve shqiptare si dhe Kontrollit të Barnave. Mbrojtja e ambientit përbën një faktor të rëndësishëm në procedurën e funksionalitetit të kompanisë tonë.E ardhmja E ardhmja e kompanisë mbështetet fuqimisht në burimet njerëzore dhe në marrëdhëniet afatgjata me bashkëpunëtorët dhe partnerët. Kompania gjendet për një periudhë shumë të shkurtër në shkallët më të larta të kompanive farmaceutike që operojnë në Shqipëri
Sherbimet qe ofron

Okulistike

Ortopedi

Obstetrike-Gjinekologji

Fertiliteti

Fizioterapi

Endokrinologji

Kardiologji

Urologjia

Kirurgji e Pergjithshme

Kirurgji Vaskulare

ORL

Mjekësi Estetetike

Paketa Shendetësore

Laboratori

Farmacia

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf

 

Rr. “Irfan Tomini”, nr. 30/1, Tirane, Albania 
 Filiale