Jeto.al

Rruga Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Cel:+355 69 60 30 760
E-mail: kmyzafer@yahoo.com
Rreth nesh
Dr. Shk. Myzafer Kaci është kirurg I përgjithshem pranë QSUT sherbimi number një, qe prej vitit 1993. Ka mbrojtur masterin shkencor në vitin 2006 semundjet e gjendjes Tiroide. Doktor I shkencave mjeksore me teme Alternativat e Trajtimit të Kancerit të Stomakut. Specializuar në Itali, Greqi, Gjermani dhe pjesmarrës ne shume konferenca ndërkombetare. Pjesmarres në dy kongrese në Kroaci për transplantin e organeve, Konsulent kirurgjikal në dy klinika private në Tirane. Petagog I jashtëm I fakultetit të Mjeksise, aktualisht mban postin e shefit te Urgjencës Kirurgjikale në QSUT.
Sherbimet qe ofron

Egzaminime Radiologjike Dixhitale

Echo

Laborator I Standarteve Moderne

Obstetrike – Gjinekologji

Semundje te brendshme dhe nenspecialitete

Kardiologji

Pneumologji

Urologji

Mikrokirurgji

Terapi Ditore

Pediatri

Alergologji

Dermatologji

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Shk. Myzafer Kaci

 Filiale
Rruga Komuna e Parisit, Tirana, Albania