Jeto.al

Adressa Rruga Milto Tutulani, Tirane
Cel: +355 682023331
E-mail: rudina_thanasi@yahoo.com
Rreth nesh
Dr. Rudina Thanasi kreu studimet Mjeksore; Doktor Mjek, Universiteti “Carol Davila” Bukuresht, Rumani. Homologim titulli Doktor Mjek nga Ministria e Edukimit dhe Shkencave, Madrid Spanje. Specialist Dermatolog- Venerolog, ”Colentina Hospital“, Bukuresht, Rumani. Studime Doctorat “Carol Davila“, D 1 ,C .H Bukuresht, Rumani. Njohje e titullit Doktor Mjek, dhe Specialist Dermatolog-Venerolog, “Ministria e Arsimit” Tirane, Shqiperi. 15 vjet experience nderkombetare. 10 vjet trajner ne Mjeksi Estetike
Sherbimet qe ofron

Photoshop like

Strechmarks

Cikatrice dhe keloide

Peeling kirurgjikal

Trajtimi i rratheve te syve

Rindertim profili

Zvogelim moshe

Blefaroplasty inocent look like

Modelim hunde jo invaziv

Harmonizim fytyre

Trajtim natyral

Trajtimi i rrudhave rreth buzeve

Trajtime te kombinuara zona te veshtira

Mezoterapi body shape

Patologji Floku

Wellnes dhe ritmi ditor

Anti-aging ne komplexitet

Revitalizim lekures se rene dhe terheqje

Hollim i lekures se trashur

Trajtimi mjeksor dhe estetik i celulitit

Kirurgji cancer lekure

Trajtime alternative cancer lekure

Facelift liqiud

Volumetry

Acnee konglobate

Acnee fulminante

Trajtimi i shenjave post acne

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Rudina Thanasi

 Filiale
Adressa Rruga Milto Tutulani, Tirane