Jeto.al

Rruga Dora D' Istria nr. 13 TIrane, Albania
Cel: +355 69 51 46 321
E-mail: rosinani@yahoo.com
Web: www.luismedicalcenter.com
Rreth nesh

Roven Sinani i datelindjes 13.02.1978, Mjek Otorinolaringolog prane QSUT "Nene Tereza", Tirane Albania. Edukumi
1996-2002 Fakulteti i Mjeksise
2004- 2008 specializim ORL prane fakultetit te Mjeksise

EKSPERIENCE PUNE:
-2008-2012 per 4 vjet drejtues I sherbimit orlokulistike prane spitalit rajonal Omer Nishani, Gjirokaster.
-2012 ne vazhdim Mjek ordinatorotorinolaringolog prane Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza
-Bashkepunetor prane klinikes LUIS Medical prej vitit 2008.
TRAJNIME TE NDRYSHME

-Shtator 2008-dhjetor 2008 specilizim ne Varese Milano per kirugjine plastike te fytyres
-Janar 2010-gusht 2010 specializohet ne Greqi prane Klinikes Universitare Hipokratio per kirurgjine endoskopike te hundes dhe sinuseve paranazale.
-Pjesetar dhe referues ne shume konferenca kombetare dhe nderkombetare te otorinolaringologjise
-Anetar i shoqatesorl BESIM ZYMA

Sherbimet qe ofron

SHERBIME ORL

SHERBIMI ANGIOKIRURGJI

SHERBIMI ANESTEZISE

SHERBIMI I PEDIATRISE

SHERBIME LABORATORIKE

SHERBIMI I ELEKTRONISTAGMOGRAFISE

SHERBIMI I ORTOPEDISE

SHERBIME IMAZHERIKE(CT-SCAN)

Operacionet qe ofron

Bajame dhe mish i huaj

Deformime te kercit te hundes

Operacioni i konkave te hundes me readiofrekuence

Kirurgjia endoskopike e hundes (polype, sinuse, tumour)

Operacione larynxi me radiofrekuence dhe mikrodebrator

Operacione ne vesh

Rinoplastika

Aurikuloplastika

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Roven Sinani

 Filiale
Rruga Dora D' Istria nr. 13, Tirane