Jeto.al

DOCTOR'S HOSPITAL Rruga Pjeter Bogbani ish bllok Tirane, Albania
Cel: +355 67 20 84 030
E-mail: info@doctorshospital.al
Web: www.doctorshospital.al
Rreth nesh
Poliklinika jone ofron nje game te gjere sherbimesh mjekesore prej 3 vitesh.Fushat ne te cilat operojme jane te fokusuara ne specialitete e meposhtme si: -Kirurgji estetike-plastike me mjekun grek Dr.Stratis Gabriel. Perfshhet: Botox,Filler,Fije biostimuluese,Fat grafting,Face lifting etj si edhe Otoplastike,Rinoplastike,Rikonstruktim I gjoksit( zmadhim dhe zvogelim I tij). I specializuar gjithashtu ne kirurgjine rikonstruktive dhe ne ate te ndryshimit te seksit. -Kirurgji e Pergjithshme me mjekun grek Dr.Sotirios Gavriil. Perfshihet: Kirurgji e obezitetit,Kirurgji e hemorroides, Kirurgji e hernies, Kirurgji e gjendrave endokrine(tiroide, adrenale), etj. -Ortopedi-Traumatologji me mjekun grek Dr.Georgios Petsinis MD, PhD. Perfshihet: Artroskopi, Artroplastike, Kirurgji miniinvazive spinale e gjunj, perdorimi I kirurgjise robotike dhe vendosja e protezave. Specialitet i Dr.Georgios Petsini eshte perdorimi I DiscoGel-it ne trajtimin e Hernieve Diskale. -Obsetrike-Gjinekologji me mjekun shqiptar I specializuar ne Greqi Dr.Admir Hamataj, duke perfshire ndjekje te shtatezanise e deri te patologjite e barres apo edhe patologji te tjera . -Konsulte me mjeken patologe shqiptare Dr.Merjona Shehu nga e hena ne te shtune.
Sherbimet qe ofron

Kirurgjia plastike

Estetika

Botox , fillers , lifting

Fat grafting

Kirurgji Ortopedike

Kirurgji kunder Obesitet

Kirurgji Hemoroidesh

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Sotirios GAVRIIL, Kirurg i Pergjithshem

Dr. Efstratios GABRIEL, Kirurg Plastik

Dr. Georgos PETSINIS, Kirurg Ortoped-Traumatolog

Dr. Admir HAMATAJ, Obsteter-Gjinekolog

Dr. Merjona SHEHU, Mjeke e Pergjithshme

 Filiale
DOCTOR'S HOSPITAL Rruga Pjeter Bogbani ish bllok Tirane, Albania