Jeto.al

Rruga Industriale, Tiranë, Albania
Cel: +355 69 82 45 172
E-mail: office@asaservicegroup.al
Web: www.asaservicegroup.al
Rreth nesh
Kapaciteti i CICO shpk Italia të propozojë produkte të reja dhe shërbime me vlerë të lartë të shtuar në kuadrin kombetar, së bashku me ofertën e zgjidhjeve të avancuara teknologjike, janë motori që më perpara ka lejuar kalimin nga një realitet lokal në një strukturë kombëtare dhe tashmë është stimuli që po udhëheq kompaninë përtej kufijve kombëtarë me lindjen e CICOMED.AL në Shqipëri. Cicomed.al është një kompani e themeluar kohët e fundit në mënyrë që të sigurojë mallra dhe shërbime në kuadrin spitalor dhe civil per tregëtimin e artikujve sanitare dhe instrumenteve shkencore, duke ndjekur më pas shërbimin post-shitjes në territorin shqiptar. Cicomed.al vjen nga CICO shpk e cila për më shumë se 30 vjet që punon në Itali në këtë sektor. Cico shpk në vitin 2001 merr pjese ne fondacionin e “CME – Consorzio Marchigiano Elettromedicale Società Cooperativa Consortile” tek i cili ben ende pjesë dhe mban aktualisht Presidencën. Me Grupin CME, Cico perfaqesohet në kontratat me 11 teknikë në menaxhimin e mirëmbajtjes të pajisjeve mjekësore për spitale të rëndësishëm italian. Kombinimi i përvojës dhe profesionalizmit tonë me partneritetin e fortë me kompanitë e tjera në konsorcium, CICO punon me klientët e saj private , kompanite shëndetësore, administrata publike, për ti ndihmuar ata të arrijne nivelin më të lartë të performancës dhe besueshmërise. Kompania ka një fuqi punëtore me teknikë të shumtë në tre seli operative dhe 7 laboratorë në spitale. Cico, pertej pjesëmarrjes në lëvizjen e shoqatave shkencore dhe teknike kombëtare, bashkëpunon nëpërmjet konventave për trajnim dhe hulumtim me ente universitare dhe rajonale.
Sherbimet qe ofron

Inkubatorët

Ishujt neonatal

Bilirubinometrat

Terapia me Oksigjen

Ventilatoret

Llampat per fototherapi dhe NGROHJE

Pajisje inhalacioni

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
 Filiale
Rruga Industriale, Tiranë, Albania