Jeto.al

Kodra e Diellit, pranë Kopshtit Botanik, Tiranë
Cel: +355 4 2 484 508
E-mail: info@biochem-al.com
Web: www.biochem-al.com
Rreth nesh

Stafi i BioChem NRP Ltd përbëhet nga 12 persona të zgjedhur, pjesa më e madhe e të cilëve janë me arsim të lartë. Ky staf i jep kompanisë një nivel të lartë profesionalizmi, organizimi dhe autoriteti.Për më tepër, në fillim të vitit 2008, BioChem NRP Ltd ka në pronësi të saj ambjentet e reja pranë Kopshtit Botanik të përbëra prej 650 m2 e konceptuar dhe organizuar sipas standarteve Europiane.

Sot, BioChem NRP Ltd, konsiderohet si një nga kompanitë më të suksesshme në këtë fushë. Kompania është duke ecur përpara me optimizëm dhe vetëbesim, duke planifikuar me kujdes hapat e mëvonshëm në rrugën e saj të suksesshme.

Aktivitetet e BioChem NRP Ltd përfshijnë shpërndarjen e reagentëve, aparaturave, si dhe gjithë gamën e materialeve laboratorike duke u përqëndruar në sektorët e mëposhtëm:

Aparatura laboratorike Hematologji Imunologji Kimi Klinike Materiale konsumi Mikrobiologji

Kompania i është kushtuar përmbushjes së plotë të kërkesave të çdo laboratori, duke rritur vazhdimisht bashkëpunimin me disa fabrika jashtë shtetit për hedhjen në treg të një spektri më të gjerë artikujsh cilësorë. Për rrjedhojë, fabrikat më të rëndësishme me të cilat jemi duke kooperuar drejtpërdrejt ose nëpërmjet Distributorëve të tyre

Sherbimet qe ofron

Aparatura Laboratorike

Trajnime mbi përdorimin e aparaturave laboratorike

Testet e shpejta (SIgno Hcg, Multi drug test, Chlamydia trachomatis, Fob)

Servitim i aparaturave laboratorike.

Reagent, kite, aksesorë laboratorikë, etj

Foto galeria
Lista e Cmimeve
1375807099_ACP_PDF 2_file_document Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Produkteve

Produkte SIEMENS

Produkte BIOSYSTEM

Produkte POLYCHECK

Produkte Diesse

Aksesore

Produkte BIOMERIEUX

Produkte ORPHEE

Produkte SEBIA

Multi Drug Test

 Filiale
Kodra e Diellit, pranë Kopshtit Botanik, Tiranë