Jeto.al

Sheshi Karl Topia (Zogu i Zi) Kulla Nr. 2, Pall Nr. 127, Kati 3 Tirane, ALBANIA
Cel: +355 69 20 77 553 / 552
E-mail: info@albadent.com.al
Web: www.albadent.com.al
Rreth nesh
Albadent Sh.p.k eshte themeluar ne vitin 1999 ne Tirane. Si rezultat I nje pune te forte dhe te suksesshme qe nisi me importimin e uniteve dentare nga Italia ne Shqiperi, ajo arriti qe ne nje kohe shume te shkurter te nenshkruaje marreveshje ekskluzive per importimin e uniteve Dentare Anthos, dege e Cefla Group ( nje kompani italiane mjaft e njohur ne mbare boten per prodhimin dhe eksportimin e uniteve dentare nga modeli A3 tek gjenerata me e fundit A9, qe permbush gjithe nevojat e klienteve sipas teknologjise me te fundit dixhitale) duke u bere shume shpejt lider I ketij lloji ne tregun shqiptar.Albadent Sh.p.k, gjate viteve te fundit ka treguar se me profesionalizmin dhe aftesine e saj ne rritje, eshte pozicionuar me se miri ne tregun shqiptar duke vazhduar dhe me tregtimin e materialeve te konsumit dentar dhe materialeve per perdorim laboratorik.Te sigurt ne vendosjen e bazave te forta ne tregun shqiptar duke plotesuar me se miri nevojat e klienteve qe nga pajisjet e teknologjise me te fundit deri ne produktet e konsumit ditor dentar, por edhe me sherbimet qe ajo ofron ndaj klienteve ne drejtim te servisit dhe asistences se vazhdueshme teknike, tashme, Albadent punon me qellime te qarta per te realizuar planet dhe objektivat qe ka vendosur per vitet ne vazhdim. Perspektiva te reja ne rritjen dhe shtrirjen e aktivitetit te saj, implementimin e teknikave te reja ne fushen e ortodoncise e implantologjise dhe permiresimin e cilesise se sherbimit ndaj klienteve, jane synimet e metejshme te Albadent.
Sherbimet qe ofron

Transport dhe montim te aparaturave dentare.

Sherbim teknik profesional brenda dhe jashte periudhes se garancise se pajisjeve.

Riparim te pjeseve te demtuara nga tekniket e autorizuar te Albadent, apo prane fabrikave te specializuara ne rastet e kerkuara.

Pjese kembimi origjinale.

Konsulta teknike te profesionalizuara nga teknike te autorizuar.

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
 Filiale
Sheshi Karl Topia (Zogu i Zi) Kulla Nr. 2, Pall Nr. 127, Kati 3 Tirane, ALBANIA