Jeto.al

Rruga Riza Cerova, Pallati "SPEED" Kati I Tirana, Albania
Cel: +355 67 40 58 414
E-mail: arben.beqiri@gmail.com, info@ag-endoscopy.com
Web: www.ag-endoscopy.com
Rreth nesh
Ekip mjeksor i specializuar dhe me eksperience ne fushen e endoskopive digjestive, diagnostike dhe terapeutike. Procedura pa dhimbje te kryera me qetesues sipas nevojes se pacientit. Mjek anestezist-reanimator qe asiston procedurat dhe monitorim te vazhduar, per sigurine e plote te pacientit. Shkalla me e larte e sterilizim-dezinfektimit bashkekohor te pajisjeve Pajisjet video endoskopike me moderne.
Sherbimet qe ofron

Gaztroskopi + Biopsi

Trajtim per Helicobacter pylori

Kolonoskopi + Biopsi

Polipektomi

Heqje e trupave te huaj ne traktin tretes

Konsulta mjeksore me specialistin ne fushen e kirurgjise

Endokrine

Gastrike

Biliare

Te kolonit

Proktologjike

Foto galeria
Lista e Cmimeve
Lista e Cmimeve dhe Ofertat.pdf
Lista e Mjekeve

Dr. Shk. Arben Beqiri, MD

Dr. Gjergj Andrea, MD

 Filiale
Rruga Riza Cerova, Pallati "SPEED" Kati I Tirana, Albania