Jeto.al

Alkooli vepron në të njëjtën mënyrë si ilaqet kundër depresionit

  Alkooli vepron në të njëjtën mënyrë si ilaqet kundër depresionit

A mund disa pije të ndihmojne njerëzit me depresion klinik të ndjehen më mirë? Po. Të paktën në aspektin e biokimik. Në një studim të botuar në numrin e fundit

Lexo më shumë

Malpractice – Mjekimi i pakujdesshëm, alibia e një reforme të pakryer

  Malpractice – Mjekimi i pakujdesshëm, alibia e një reforme të pakryer

Mjekimi i pakujdesshëm, alibia e një reforme të pakryer Mjekimi i pakujdesshëm, alibia e një reforme të pakryer Nga Isuf Shehu “Malpractise” apo siç quhet ndryshe mjekimi i pakujdesshëm, është

Lexo më shumë

Çfarë duhet të bëj me fëmijen tim katër muajsh?

  Çfarë duhet të bëj me fëmijen tim katër muajsh?

Pershkrim Shumica e femijeve 4 muajsh mund të ulen me ndihmën e prindit dhe të kenë kontroll të mirë të kokës. Ata mund të mbajnë peshë në këmbët e tyre.

Lexo më shumë

Facelift Liquid

  Facelift Liquid

Dr Rudina Thanasi Dermatolog-venerolog Kirurg Estetik Kirurg Dermatolog Gjatë viteve, për t’iu përshtatur nevojave të pacientëve injektimet me AH, BTX A, mezoterapi kanë fituar një popullaritet shumë të madh. Si

Lexo më shumë

Volumetria

Volumetria

Është një tendencë e kohëve të fundit. Prezanton një koncept të ri të korrektimit të estetikës së fytyrës. Dr Rudina

Lexo më shumë

“Holluesit e gjakut” quhen ndryshe Antikoagulantët dhe Antiagreguesit

“Holluesit e gjakut” quhen ndryshe Antikoagulantët dhe Antiagreguesit

Duke u nisur nga një rast në praktikën tonë klinike {pacienti përdorte Aspirinë si “hollues të gjakut” dhe ishte i

Lexo më shumë

Semundjet me transmetim seksual.

Semundjet me transmetim seksual.

Dr Rudina Thanasi Dermatolog-venerolog Kirurg Estetik Kirurg Dermatolog Venerologji eshte shkenca mjeksore e cila merret me studimin djagnostikimin dhe trajtimin

Lexo më shumë

Gonorea

Gonorea

  Dr Rudina Thanasi Dermatolog-venerolog Kirurg Estetik Kirurg Dermatolog   Guide praktike e detajuar per gonoren , per meshkuj dhe

Lexo më shumë

Strechmarks, dhe trajtimi I tyre.

Strechmarks, dhe trajtimi I tyre.

Dr Rudina Thanasi Dermatolog-venerolog Kirurg Estetik Kirurg Dermatolog Strech marks jane carjet e lekures qe ndodhin si pasoje e humbjes

Lexo më shumë

Si te parandalosh shfaqjen e qukave dhe njollave kafe ne kushtet e shtepise?

Si te parandalosh shfaqjen e qukave dhe njollave kafe ne kushtet e shtepise?

Dr Rudina Thanasi Dermatolog-venerolog Kirurg Estetik Kirurg Dermatolog 1 Evitohet ekspozimi ne djell midis oreve 11-17.   2 Vendoset krem

Lexo më shumë

Cfare lloji lekure kam? Lekura me tendence te yndyrshme.

Cfare lloji lekure kam? Lekura me tendence te yndyrshme.

Me deshiren per te ndihmuar pacientet qe nuk kane mundesine te vizitojne vazhdimisht nje dermatolog por pse jo edhe per

Lexo më shumë
1 2 3 56